Follower(s)

Saturday, March 19, 2011

Last said ,

Its just for you ,






   ppl , aku dah tak kuat . ok , memang kenyataan nya aku tak kuat . badan dah lah kecik . nak kuat apa nyee . makan pun bukan nya banyak . tido dah la tak selalu cukup . makan je teringat kau . apa ni ? aku tak sangka boleh jadi macam ni . yeaaa , aku dah penat tunggu text dari kau . bodoh betul aku sebab berharap pada kau . walaupun aku tawu , kau tak kan datang pada aku . ok . maaf kata kata tak berguna telah diluahkan disini . 



 setiap hari aku onl fb , tunggu je kau tegur aku . wth ? tak tegur pon . nvm , tak marah cuma sakit hati sikit . tak peeeeee , aku ni kan heartless . buat lah , bukan salah kau . salah aku sebab berharap dekat kau yang memang tak boleh diharap / berharap / di bagi harapan dan ape ape jelah -.- 


  Kenapa ni ? emo sangat ni nabila / bell / bella / ela ? chill and be cool . ehhh , cool ? kau faham kea maksud cool ? faham ke weyhhhhh ? tunjuk sikit kau faham . mehhh tunjuk dekat aku , sebab aku pon nak tawu jugak orang cool ni macam mana . sebab ada orang kata aku tak cool . weeheeee , 


" weyhh Nabila , kau jangan nak berlagak yang kau tu cool sangat . "


 Sedih hati aku , bila orang kata aku macam tu . aku tak cool weyhh , tak cool langsung . aku ni bajet cool jeee . macam mana aku nak jadi cool ? Bagi tahu aku sikit , ok sorry aku over acting sikit . sorry sangat sangat . sebab aku tension bila orang kata aku macam tuuuuuu , sayu hati . 


Cool MEANING ;

1. Neither warm nor very cold; moderately cold: fresh, cool water; a cool autumn evening.
2. Giving or suggesting relief from heat: a cool breeze; a cool blouse.
3. Marked by calm self-control: a cool negotiator.
4. Marked by indifference, disdain, or dislike; unfriendly or unresponsive: a cool greeting; was cool to the idea of higher taxes.
5. Of, relating to, or characteristic of colors, such as blue and green, that produce the impression of coolness.
6. Slang
a. Excellent; first-rate: has a cool sports car; had a cool time at the party.
b. Acceptable; satisfactory: It's cool if you don't want to talk about it.
7. Slang Entire; full: worth a cool million.
adv.
Informal In a casual manner; nonchalantly: play it cool.
v. cooledcool·ingcools
v.tr.
1. To make less warm.
2. To make less ardent, intense, or zealous: problems that soon cooled my enthusiasm for the project.
3. Physics To reduce the molecular or kinetic energy of (an object).
v.intr.
1. To become less warm: took a dip to cool off.
2. To become calmer: needed time for tempers to cool.
n.
1. A cool place, part, or time: the cool of early morning.
2. The state or quality of being cool.
3. Composure; poise: "Our release marked a victory. The nation had kept its cool" (Moorhead Kennedy).
Idioms:
cool it Slang
1. To calm down; relax.
2. To stop doing something.
cool (one's) heels Informal
To wait or be kept waiting.

sources : Internet Pandai


so , Cool yang dimaksud kan ialah be calm dalam semua condition and relax . jangan kata calm down dengan relax pon tak tawu . calm down means bertenang , relax means bersenang lenang . hahaha , ye kot . okay . Being cool is more better , and aku sangat bersetuju dengan ( TO STOP DOING SOMETHING ) I stop for waiting at youuuuuuuuuuuuu . 






Jangan sampai satu hari nanti aku betul betul jadi heartless pada semua benda , masa tu kau dah tade apa apa bagi aku , tak de apa apa . memori , ingatan semua . memang tak deeee ,. okay itu sahaja . Kbye :)



Bell

1 comment:

  1. yeke makan tak banyak ni?tak caye la..kihkihkih..

    ReplyDelete