Follower(s)

Thursday, February 3, 2011

Awokkk ,

cuti tinggal E M P A T hari sahaja lagi . homework ? hehehehe . 2 / 4 baru siap .



fewittt , malam tadi round round bandar jb . keluar malam lebih kurang pukul 11 lah . first gerak danga bay , cuci cuci mata sikit . lepas tu pegi stulang . aku paling malas betul pegi situ , crowded gilaa . dan yang paling best dapat jumpee Nyah  . hehehe . itu yang paling best kot .


err , bukan best . paling menarik , tertarik , kau memang Da BOOM .

okay close close part nyah nyah ni . then , otw balik tuu abang tersayang mayang text . "Gud nite budak kecik :* " agak pelik yee dia tido awal . sebab , selalu nya dia jee yang teman aku onl sampai 4 pagi . hehehehe . okayy , cukup lah aku cerita benda yang menarik langsung ni kan . yeaa , boring .



**************************



Aku boring hari  ni , yeaa sangat . dan tadi dah terkena Wa kena Beb dengan seoraang budak ni , Cisss . I tak kan lupa okay ape yang you buat dekat I brother . HAHAHA . adee ke patut dia punye serius nak datang rumah nenek aku . gelabah dah ni . haha . nvm , laaa .


okay malam karang aku nak keluar tengok cite khurafat di pawaaagam . mungkin lah . tak confirm . tapi tetap nak pegi . bukan nya ada sape kat rumah ni . dorang dah pegi Penang . so , aku boring . sangat boring . lain lahh ade yang nak teman aku pegi shopping shopping . hehehehe . 


Aku dah lah tak de boyfren , tade sapee nak teman aku . bergayut dengan aku malam malam buta . tapi tak pe lah . aku kan ade amiraa tersayang . HAHAHA . dia boleh settle masalah kesunyian ni . senang jee dia jawab . "pegi baca Al-Quran sane " aku pun dengan rela pergi lah membaca . insyaAllah menjadi . 


semua orang sayang boyfriend . letak kan bf num 1 di hati . siapa yang patut dapat tempat dalam hati kita yang first sekali ? tanya lah diri kita betul betul . sape ? pak we kitaa ke ? . hmm , biar lah letak nya Allah , kemudian kedua ibu bapa . lepas tu saudara mara kita . kawan kawan dan seterus menerus nya . 


hee , mesej di atas tak ditujukan khas buat siapa siapa . malah buat diri sendiri . 



Being alone is better


With Love,
BEll







No comments:

Post a Comment