Follower(s)

Friday, January 28, 2011

This is for You

I'll miss you as long as my breath .


Dia banyak membantu dalam kehidupan saya di sekolah menengah . dia selalu menyokong saya . dia baik . dia mudah di ajak berbual . dan paling senang di ajak bergosip . hehehe . Saya sayang dia macam kakak saya sendiri .


mereka , ada dua orang nabiha dan arina . tapi , nabiha atau bha . nak pindah sekolah asrama . saya sedih . awak tawu rasa sedih macam mana . hari ni last keluar hang dengan dia T.T . act tadi tengok bha bukak hadiah arina , lagi sedih . entah kenapa . aku yang sedih


act , saya nak nangis . hari ni kita orang cerita banyak sangat . kita orang dah banyak kongsi rahsia . saya dah anggap bha macam kakak saya sendiri . dia baik , dia cantik . dia ketawa lagi best . kita orang kenal dekat myspace . konon nya masa tu saya junior form 1 . so , nak layan akak akak comel .


lepas tu , terus ngam . kita orang otak gila gila . bha , saya tawu awak tengah baca . jangan senyum senyum . tarek pipi karang . yang penting jangan nanges . saya tawu act awak nak nanges . jangan nanges . saya sayang awak . tadi ingat nak peluk tapi tak sempat . ibu dah tunggu . I love you .I Miss youuuuuuuuuuuu T.T

bila awak tade siapa nak join saya sound sound orang ? ouhh sadiss . saya nak sambung menangis dalam bilik air . saya akan rindu awak . percaya la . saya sayang awak nabiha .
With Love Love Love , 
Bell

No comments:

Post a Comment