Follower(s)

Saturday, January 29, 2011

Saya Suka Awak

fewitt , hello mello dimpo . siapa awak yang suka cakap kata kata freak dekat formspring saya ? Saya sangat lah berbangga kalau saya boleh jumpa awak baby paparazzi . Saya dan awak ada benda nak kena settle . bersama , okay ?
Yes , adik dan kakak . 


Awak kalau tak puas hati jangan lah dekat formspring , tak pasal pasal awak yang malu . saya tak nak awak malu . saya bukan nya jenis yang suka cakap macam awak . segala macam keluar . saya rasa nak belai belai pipi awak lepas tu , belaian yang le 23 saya nak tampar kuat kuat . 


kalau awak kenal kan diri awak dekat saya , saya jamin . saya tak kan cedera kan awak walau sehelai rambut pon . yeeee , betul . perjanjian ni  . saya ni bukan la jahat sangat . saya tak akan panggill polis . awak jangan risau . 


bila kita jumpa nanti , saya akan bagi layanan yang paling baik dekat awak . macam raja . awak ni , haishhh . saya bukan nya fake macam awak . nak cakap ape ape jangan la dekat fs , pegi la bagitawu dekat dalam tv . baru saya famous . 


kalau saya ada sakit kan hati awak saya mintak maaf . saya ni bukan manusia perfect yang boleh puas kan hati semua orang . saya ni lemah . makhluk Allah yang sangat lemah . walau sedaya mana pun saya cuba pasti ada yang tak perfect . mungkin awak perfect . sebab tu cakap macam tu kan . kesian saya . 


saya ni nak kata jahat . memang . nak kata baik , err . boleh la jugak . tapi kalau awak punya pasal saya akan jadi baik . saya takut la tengok awak . rasa macam bergetar jee mulut bila tengok awak tulis macam tu . rasa jantung ni berdegup kencang jee . awak hebat lah kawan . 


Jangan sampai saya sendiri cari awak wahai faker . 
With heart and love,
Bell

No comments:

Post a Comment