Follower(s)

Friday, January 21, 2011

Qgi Idup Agi Ngelaban

Rasa nak tukar url blog ahh , nak mintak pendapat bole ?


hantarkan pendapat dekat chatbox okay ? sape yang terpilih tuu , memang berthuah la korang .saya pegang card awak , saya pakai shawl awak :')


saya dah tak marah awak , saya juga tak pernah benci awak . saya tak nak lagi benci apa yang awak buat dekat saya . saya tak nak lagi awak ingat saya ni berdendam . saya tak nak lagi marah awak sebab hal kecik . sekarang saya dah boleh lupakan awak sebagai kekasih dulu  . 


tapi , awak tetap kawan saya :')  Kenapa saya awak ni ? macam ada pape jee . Hahaha . Suke kite le nak cakap apee .  HAhahaha . 


Hari ni saya sekolah . sebab raya cina ni kita semua nak cuti selama seminggu . saya tawu yang saya tak akan bercuti dari homework . saya dah faham . tape , jangan bagitawu . saya mengerti dengan maksud sekolah . ibarat kata teacher azura . 


" Holiday just for your school , Not You ! "


Jadi , saya tak pernah heran kalau dapat homework 33 1/2 baldi pon . tak kesah . saya ni bakal pelajar cemerlang . Muahahahaha . okay , jangan lah tunjuk muka macam tu . saya tawu saya perasan . Tak nak la awak ingat saya ni gedik . kuang3 


kenapa nak jadi pelajar cemerlang ? 


1- Masa depan cerah . Ibarah mka kena baling tepung . cerah kan ? 


2-  Ibu dengan abah ? lagi laaa . happy macam dapat cucu . hehehehe


3-  dapat camera DSLR . ewwahhh . itu yang paling membanggakan :'D


tu je lah kan . buat apa la nak banyak banyak . saya ni dah lah hidup tak berteman . takde pakwe nak bagi semangat . Hahahaha . ahhh , takde pakwe pon tape lah . tak kesah . Amira kan adeeeeee . Hahahahaha . ehh , dengan geng geng seangkatan tuuu . lagi bersemangat . 


Kita nak jadi FA pakai tudung . ada tak ? 


cop cop , jangan lupa okay . bagi pendapat dekat chatbox pasal url blog okay ? satu penghargaan bagi anda bila saya buat cadangan anda sebagai url blog :D


With Love,
Bell

No comments:

Post a Comment