Follower(s)

Saturday, July 24, 2010

aku rasa , aku dah jauh

ye . aku dapat rasa kan . aku dah makin jauh kan ? aku macam tak di beri perhatian lagi .aku dah macam tak da makne ape-ape depan dia . dia dah pergi makin jauh . tapi , aku paham . aku tawu dia tengah sibuk dengan apa yang dia akan hadapi sekarang . 

T___________T . ouhh . hanya Fatin yang dengar apa luahan isi hati aku . dia aje yang faham apa yang aku rasa . kan Fatin ? awak boleh nampak kan ? saya dengan dia dah tak macam dulu kan ? dia dah susah untuk buat saya bahagia lagi kan ?

aku nak cerita kat kawan-kawan aku yang lain . tapi , aku tawu . dia orang tak kan dapat rasa apa yang aku rasa . cuma Fatin yang boleh rasa apa yang aku rasa . ouhh . saya minta maaf kawan-kawan -,-


aku cuma nak luah kan apa yang aku rasa . sebab . antara kawan-kawan aku Fatin agak memahami masalah aku . jadi aku hanya perlu cerita dekat dia . nasib baik Fatin faham :)

ok . aku hanya perlu pendam sejauh mana yang boleh . aku dapat rasa yang aku dah jauh dengan dia . tapi . tak pela . aku faham . banyak kali dah aku ulang yang aku faham keadaan dia sekarang .  . terima kasih 

T___________T

P/S : aku tak nak ianya berlaku . tapi dah berlaku . mungkin aku aje yang rasa . dan aku tak kisah kalau dia tak nampak apa yang aku rasa :)

No comments:

Post a Comment