Follower(s)

Monday, December 6, 2010

spongyy girl .

Hari ni nak cerita banyak . tapi kita nak cerita sikit je ahh . mood tade nak tulis banyak banyak . sebab hati ni terlampau excited nak update . cehh . semalam kan . saya berWebbie dengan kawan lama . hahaha . tak ahh . kawan baik saya kat mersing . rindu ahhhh .


Meh sini cium dua2 belah pipi , mwahh mwahh . peluk satu kali !



yan dah macam alien . ada kepala jee badan hilang . Muahahahaha . 


cukup 2 jee . ramai dahh kene pukau dengan kedua2 gambar di atas :P


Bahagia nya terasa malam tadi . sangat sangat bahagia . rasa macam nak jerit satu tmn impian emas dengar . muahahahah . Dah dah . I loikeee mimpi malam tadi  . Mr.Kau dtg menjengah lagi . rindu dihati semakin menjadi jadi . suara nye menelefon tak kunjung lagi . aishhh , Hahaha . 


Dah pandai berpantun 3 kerat pulak sekarang . jiwang sengal sengalan pulak tu . ini semua kerana dia . ewahhh . nak kene lempang laju laju baru sedar ni rasanya . panng100x !! dalam kadar 1000km/j . gilahh ahh kononye ? pegi cermin diri baling batu dekat cermin . 


Merepek untuk beberapa saat boleh kan ? beberapa jee . tak banyak . jangan risau . korang mesti rasa macam membazirkan masa jee membaca blog aku yg tiada berguna ni . kalau dahh mcm tuu . baca je lah sampai abes . 



Mr.Kau . sayanggg awakkkkkk . Hahahahahaha


With Loove Love Love and more Love ,
Bell

No comments:

Post a Comment