Follower(s)

Saturday, July 31, 2010

Fatin sayangggg , awak tahu tak awak dah buat saya stress ? segala yang awak cakap tadi dah bergelumun dalam kepala otak saya . setiap ruang dalam otak saya dipenuhi dengan kata-kata awak . omg , saya tak nak awak tinggal kan saya pleaseeee T________T . saya sayangg awak okie ?

tak nak awak hilang dari saya . setiap perkataan awak tadi telah memberi impact yang besar . sangat sangat besar kepada saya . saya tak boleh tahan untuk dengar . tapii , saya cuba . cuba untuk pura-pura tak dengar . faham lahh perasaan saya .

awak sebenarnya antara yang terpenting dalam hidup sayaa . awak lah salah seorang kawan saya yang paling memahami saya . tolonggg lahh . jangan cakap macam tu lagi okie ? saya tak sanggup nak dengar . dengar apa yang awak merepek tadi . saya tak nak awak tinggal kan saya . tu aje yang saya mintak dari awak . tolongg :(

awak buat otak saya jadi serabut tawuu ? ohh tidak . saya tak nak awak pindah . saya tak nak T______T . kenapa awak bagitawu saya ? kenapa ? saya tak tawu lah kalau tadi awak bergurau . tapi , saya rasa tak . awak kan cakap "setiap patah perkataan yang saya cakap , saya tak pernah tipu"

ILOVEYOUUUU Fatinnn 


i'll miss it damning :((


dengan jujur dan ikhlas . saya sangat sangat menyayangi awak . dari hati saya T_____TNo comments:

Post a Comment